Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Sinds 2007 wordt jaarlijks tijdens het Midzomergracht festival de Annie Brouwer-Korf prijs uitgereikt aan een organisatie, persoon of initiatief die zich sterk maken voor de acceptatie en de zichtbaarheid van de roze gemeenschap in Utrecht De prijs is ingesteld als eerbetoon aan mevrouw mr. Annie Brouwer-Korf (1946-2017), burgermeester van Utrecht van 1999 tot 2008. In deze periode heeft zij zich in het bijzonder ingezet voor de rechten van de lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transseksuelen van de stad Utrecht en ver daarbuiten.

Het Midzomergracht festival 2020 is dan wel niet doorgegaan, maar tijdens het Utrecht Rainbow Festival zal op 11 oktober voor de 14de keer de Annie Brouwer-Korf Prijs worden uitgereikt.

De uitreiking van deze belangrijke prijs zal, omlijst met een cultureel programma, op zondagmiddag 11 oktober plaatsvinden in Tivoli Vredenburg. Zondag vanaf 16:00 live te bekijken op: https://vimeo.com/466498259

Live stream
Er zijn vanwege de Covid-19 beperkingen geen tickets meer beschikbaar. Het evenement zal wel via een live stream te bekijken zijn op zondag 11 oktober.

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top