Colored Qollective presents: Coming-In

Home/Colored Qollective presents: Coming-In
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

11 oktober is het weer Coming-Out dag. In de Westerse maatschappij wordtveel nadruk gelegd op uit de kast komen. Maar uit de kast komen is niet
voor alle LHBTQIA+ mensen wenselijk, of zelfs maar een optie.

In de context van het Utrecht Rainbow Festival organiseert Colored Qollective op 10 oktober een bijeenkomst over de ‘Coming-In’. De Coming-In is de reis die LHBTQIA+ mensen maken tot zelf-ontdekking, zelfacceptatie en zelfontplooiing. Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende panelleden hun Coming-In verhalen met ons delen en vertellen hoe dit samenhangt met de verschillenden intersecties van hun identiteiten. Ook gaan we in gesprek over het belang van de Coming-In en is er ruimte voor vragen vanuit het publiek.

De bijeenkomst wordt een open event van 12:00-14:00 bij de Social Impact Factory, Utrecht. Meld je aan door een plek te reserveren op onze facebookpagina via de volgende link: https://www.facebook.com/events/687325155199704/ of door een mail te sturen naar imran@coloredqollective.org. Wees er snel bij, want in verband met de coronamaatregelen is er maar een beperkte capaciteit van max. 40 mensen!

Contactgegevens:
Imran Khan Marwat
+31 641777716

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top