De TNN Sessies: Transgender in Utrecht

Home/De TNN Sessies: Transgender in Utrecht
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Utrecht is een stad die zich kenmerkt door een kleurrijk en cultureel karakter. Kun je als transgender persoon ook op genoeg plaatsen terecht in de stad? En worden er dingen georganiseerd die aansluiten op jouw behoeften? We nodigen je uit om samen met ons over deze vragen ( en meer) in gesprek gaan tijdens het Regenboogfestival Utrecht. De TNN Sessie zal online plaatsvinden via Zoom.

Wie onder andere aansluiten tijdens deze sessie:

  • Els Veenis van Stichting Utrecht Genderdivers
  • Berend Folkerts – TransActief ( COC Midden-Nederland)
  • Isjed Hussain – Stichting Prisma Groep
  • Inge Frank van Vught – Pink Point Utrecht
  • Femke Petter – TranScreen Film Festival
  • Vincent Wijlhuizen – What You See Festival

Deze sessie is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in een transvriendelijk en genderdivers Utrecht. Meld je aan via de email: info@transgendernetwerk.nl om de link toegestuurd te krijgen.

Aanmelden e-mail

 

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top