[UITGESTELD] Lancering TransActief 2.0

Home/Ontmoeting/[UITGESTELD] Lancering TransActief 2.0
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

TransActief is terug: in een nieuw jasje! Het event tijdens het Utrecht Rainbow Festival is helaas uitgesteld vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Binnenkort volgt een nieuwe datum (na 1 november).

TransActief, verbonden aan COC Midden Nederland, zet zich in voor de transgemeenschap door op regelmatige basis activiteiten te organiseren voor iedereen die onder de transgender paraplu valt, in en rondom Utrecht.

Houd de Facebook– of Instagram-pagina van TransActief in de gaten of stuur een e-mail naar transactief@cocmiddennederland.nl voor meer informatie.

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top