Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het Midzomergracht festival heeft al sinds 2018 haar eigen talkshow: Midzomergracht Talk met Han Bosman! Het concept is eenvoudig: vier stoelen, drie gasten, een draaitafel met muziek en een goed gesprek.
Speciaal voor het Utrecht Rainbow Festival ontvangt Han Bosman op zaterdagavond 10 oktober in Tivoli Vredenburg, drie interessante en bekende gasten (jong en oud) uit de wereld van film, media, theater, muziek, literatuur, politiek of de Utrechtse LHBTI-scene.

Zij zal met haar gasten spreken over hun passie, hun coming out en haalt verhalen op aan de hand van muziek. Han is de grondlegger en bedenker van het kleurrijke infotainmentprogramma ‘Oudroze’, waarin zij middels muziek en gesprekken met gasten, de historie van roze veteraan wil eren en met de jongere generatie over hoe zij de toekomst zien. En dat allemaal zodat hun verhalen niet verloren gaan.

Zaterdag vanaf 20:00 live te bekijken op: https://vimeo.com/466497169

Live stream

De gasten van Han Bosman.

Barrie Stevens
Met een rollen als Bobbie in Ja zuster, nee zuster, van Kwark in Ti Ta Tovenaar en meerdere rollen als danser en acteur in vele musicals is Barrie geen onbekend gezicht. Naast zijn theater- en tv-werkzaamheden maakte Stevens carrière als choreograaf en regisseur. Zijn lijstje met bekende musicals? Follies, Grease en Footloose. Op dit moment is hij bezig met een soloprogramma in het theater: “I’m an artist”, waarin hij zijn opmerkelijke levensverhaal met jullie gaat delen. Nu, ‘For one night only’, gaat Han Bosman met Barrie Stevens in gesprek. Dit beloofd een mooie avond te worden!

Sjors van der Panne
Sjors’ grote doorbraak vond plaats in 2014, toen hij mee deed aan The Voice of Holland, waar hij uiteindelijk de tweede plaats behaalde. Deze Amsterdam Pride Ambassadeur draagt het motto: ‘Met Elkaar’. En een beter motto is er niet tijdens de eerste editie van ons Utrecht Rainbow Festival. Muzikaal talent is onmisbaar in ‘For one night only’. Aan de hand van muziek neemt Han Bosman het publiek mee in het verhaal van Sjors van der Panne.

Merel Wildschut
Deze groene dame kennen jullie van ‘De Groene Meisjes’. Een blog over veganisme en duurzaamheid, dat klein begon (lees: foto’s met een telefooncamera met nul kwaliteit), maar al snel professionaliseerde tot een onmisbaar platform voor de groene jij.Merel is een open boek. Naast haar bewuste levensstijl schrijft ze over haar mentale gezondheid, feminisme en seksualiteit.
In ‘For one night only’, leert Han Bosman Merel Wildschut beter kennen en horen jullie meer van Merel aan de hand van muziek.

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top