[ONLINE] Netwerkbijeenkomst ‘Tipping the Velvet’

Home/[ONLINE] Netwerkbijeenkomst ‘Tipping the Velvet’
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tijdens deze bijeenkomst zijn geïnteresseerde spelers, muzikanten, vormgevers en vrijwilligers welkom voor een pitch, kennismaking en informatie over audities, repetities en samenwerkingen. Tipping the Velvet is een muziektheatervoorstelling over drag kings, gay underground scenes, prostitutie en politiek activisme in Londen 1890-1910. Tipping the Velvet zal spelen tijdens het Midzomergracht Festival 2021.

Simone Versteeg is docerend theatermaker en studeert dit jaar af aan de Fontys Hoogeschool voor de kunsten met de muziektheatervoorstelling Tipping the Velvet, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Waters. Tijdens het maakproces van Tipping the Velvet zal Simone Versteeg zich tevens bezighouden met de oprichting van een Queer theatergezelschap in Utrecht.

Meld je aan

Voor toegang tot het eerste deel ‘Tipping the Velvet’’
Meeting ID: 908 301 0622 Passcode: fN6w0B

Deel 1

(alleen bij uitloop sessie 1) Voor toegang tot het tweede deel ‘Tipping the Velvet”
Meeting ID: 714 7416 4286 Passcode: vNt3bJ

Deel 2

 

Mede mogelijk gemaakt door Theaterschool Utrecht

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top