PANN x Anteros – LETS GET PHYSICAL 

Home/PANN x Anteros – LETS GET PHYSICAL 
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Na al dat stilzitten zijn is het weet tijd om lekker te dansen! PANN en Anteros hebben de handen ineen geslagen om een groovy dansmiddag te organiseren in het Filmcafé. 🕺🏼 De dansinstructeur helpt je de heupen weer los te krijgen met een lekkere workout. Daarna is het tijd om de innerlijke Jane Fonda naar boven te halen en de moves te showen op muziek van de PANN DJ’s!

Vanwege de maatregelen splitsen we de middag op in twee sessies van twee uur. Bij het kopen van je ticket kies je voor het tijdsblok 13:30-15:30 of 16:00-18:00.

Tickets zijn te koop voor €7,50 (excl. fee).

Tickets

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top