Beklim de Domtoren – Regenboog Beklimming

Home/Cultuur/Beklim de Domtoren – Regenboog Beklimming
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het kader van het Utrecht Rainbow Festival organiseert de Domtoren in het weekend van 10 en 11 oktober speciale Regenboog Rondleidingen. Alles met in achtneming van de RIVM regels.
Beklim de Domtoren samen met een gids en duik in het regenboogverleden van het symbool van Utrecht. Wat gebeurde er in en rond de Domtoren tijdens de beruchte sodomieaffaire van 1730? En welke dubieuze rol speelde de toenmalige torenwachter daarin? Ontdek het tijdens deze speciale beklimming. En uiteraard wordt je beloond met een prachtig uitzicht over de stad en regio vanaf het bezoekersplatform op 100 meter hoogte.

Praktische info
Zaterdag 10 oktober 12.30 en 14.30 uur
De rondleiding duurt ca. 1 uur en er gelden de reguliere tarieven.

Meer informatie

Tickets

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top