SEKSPRAAT x Homonologen: het ontbrekende gesprek

Home/SEKSPRAAT x Homonologen: het ontbrekende gesprek
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hoe weet je op wie je verliefd wordt? Wat zegt dat over jou? En als je het weet, of niet weet, wat dan…?

Jaar na jaar blijkt dat jongeren meer zouden willen praten over intimiteit, relaties en de liefde en dat voorlichting op school hierin tekort schiet. Met name LHBTI+ jongeren missen erkenning en echte gesprekken die bij hun ervaringen aansluiten. Zij zoeken vaak handvaten om te ontdekken wie zij zijn en hoe ze met liefde en lust willen omgaan.

Sekspraat en Live Your Story brengen echte gesprekken over seksualiteit, vragen en uitproberen naar jongeren toe – en nu ook naar het Utrecht Rainbow Festival!

In de voorstelling Homonologen delen zes jongeren hun zoektocht, ervaringen en vragen over hun seksualiteit en identiteit. Na de voorstelling gaat Sekspraat met hen en het publiek in gesprek over de belangrijke vragen: hoe weet je dat je verliefd bent? Hoe weet je met wie je seks wil en op welke manier? En kijken we hoe we deze gesprekken beter kunnen voeren.

Kom als jezelf, praat mee en leer van anderen.

Schrijf je nu in!

Programma

19:30 Inloop
20:00 – 22:00 Programma

Gratis parkeren op locatie
Deze locatie voldoet aan de coronamaatregelen.
Je bent hartstikke gratis welkom. Donaties zijn welkom ❤ 

Kijk voor meer informatie op www.liveyourstory.nl of www.skspraat.nl

Coronaproof programma
We presenteren programma’s waarbij we zo goed mogelijk gebruik maken van alle vierkante meters in de verschillende locaties. Activiteiten die doorgaans in kleinere zalen zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar onze grote zalen, opgesplitst in meerdere shows of op een andere manier aangepast waardoor afstand houden van de artiest en de medebezoekers mogelijk is. Bij al onze evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Go to Top